Opakují se mi angíny a herpes

Dobrý den, před několika lety se mi poprvé objevil opar na bradě. Od té doby jsem ho měla nesčetněkrát. Nic na něj nepomáhalo. Postupem času se začal objevovat v době menstruace (antikoncepce) a před 3 lety to bylo již pravidlem. V roce 2012 v září jsem otěhotněla a v květnu 2013 jsem předčasně porodila, nikdo neví proč. V těhotenství se mi opar objevil asi 2x. Po porodu a s příchodem menstruace se opět začal opakovat koloběh. Letos od března jsem se oparu téměř nezbavila + velká únava. Přišla jsem na preparáty od Dr.Jonáše Herpeson a ten jediný mi dokázal opary odstranit. Mohu říci, že jsem ho už půl roku neměla. Jenže jsem začala trpět na angíny. První jsem měla letos na začátek září (Penicilin), druhou po 15ti dnech od doléčení (Zinat), třetí začátek listopadu (Klacid), čtvrtou neléčenou antb jen přírodními po 12ti dnech od doléčení, pátou začátek prosince (Bioparox + Paralen). Moje Dr. už mi nechtěla dávat antb tak zvolila tuto cestu. Výtěry z krku mi vyšly negativní, krevní testy neukázaly na nic jiného než mírně zvýšené jaterní testy a EB viry. Mononukleoza nepotvrzena. Pravděpodobně jsem jí ale v minulosti prodělala. Musím dodat, že mi před 6ti lety odstranily melanom kůže v počátečním stavu, od té doby chodím pravidelně na roční kontroly na Onko markery a ultrazvuky, vše negativní. Prosím vás o radu, o co se v mém případě může jednat a jakým směrem postupovat. Moc vám děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. U Vás se jedná o klasický případ přesunu nemoci ( projevující se jako opary ) do hlubších "vrstev" organismu, tedy na lymfatický systém a mandle. V první řadě by bylo potřeba vyčistit onen imunitní systém, na to bych Vám doporučil přípravek Lymphomyosot 3xdenně 10 kapek v kombinaci s Oscillococcinem 1xtýdne 1 tubu a to alespoň na 3 měsíce. K tomu by bylo ještě nejvhodnější již během této kůry a nebo po jejím skončení najít lékaře homeopata, který Vám předepíše terénní lék, nicméně s ohledem na dobu trvání předcházejících oparů a kombinaci s melanomem to bude léčba, která bude trvat několik měsíců.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Články: Kouření vás může připravit o zdraví zubů i dásní
Většina lidí je obeznámena...
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
I pivo může způsobit alergii
Články: I pivo může způsobit alergii
Pivo. Jeden z nejstarších a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Články: Poničené růstové chrupavky ani růstový hormon nezachrání
Léčba růstovým hormonem. U...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: