Opakujici se hydrokela

Dobry den. Je tomu asi 5 mesicu co mi operovali hydrokelu, a uz mi zase roste nova. Vim ze se to stat muze, ale zajimalo by me, jak mam dale pokracovat? Kdybych mel jit na operaci znovu, tak tam mohu chodit kazdy pulrok coz je docela nerozumne nemluve o poctu jizev a problemu . Netusim co delam spatne nebo to proste ovlivnovat nemuzu, ale na operaci uz jit nechci, nemluve o tom ze to asi ani cenu nema. Nemohla by se hydrokela casem vztrebat? Nekde jsem cetl ze v takovychto pripadech se udela dirka k druhemu varle?ti ktere tekutinu vztreba, jenze co kdyz tim pak bude trpet i druhe varle? Jak byste mi doporucoval postupovat? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. recidiva hydrokély je možná. Někdy je nutná reoperace, někdy se tekutina vstřebá Doporučuji se nechat vyšetřti a konzultovat další postup na pracovišti, kde jste byl operován. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x