Opakující se zažívací potíze

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda můžu při opakujících se zažívacích potížích dlouhodobě užívat hylak, v případě že ho užíván žádné problémy nemam, když vysadím vrací se průjem nadýmání, pocity plnosti...děkuji Lucie

Odpověď odborníka:

Hylak je vhodné používat pouze na přechodné průjmy či nadýmání. Zkuste užívat probiotika, ale pokud trpíte dlouhodobým průjmem a nadýmáním, bude jistě vhodné navštívit lékaře k vyšetření příčiny těchto potíží a dle toho zvolit správnou léčbu.

MUDr. Miroslava Stará
MUDr. Miroslava Stará

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: