Opalovani a citalek

beriem citalek 10mg jednu tabletu rano.chcem sa opytat ci sa mozem opalovat.dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Vzhledem k tomu, že sluneční záření působí na lidské tělo imunosupresivně- a depresivní syndrom je také spojen se snížením obranyschopnosti- nedoporučovala bych přímé vystavování se slunci.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: