Opar

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat v pondělí jdu na vyvolání porodu a po propuštění z nemocnice pro mě má přijet mamka, která má asi týden opar na rtu. Opar si maže mastičkou na opary. Jen se chci zeptat zda může nějak ohrozit novorozence? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Doporučuji vyvarovat se osobního kontaktu-líbání,hlazení,chování atd.Pak bude riziko minimální.S pozdravem

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: