Opar na penisu

Tyden mam na penisu citlivy opar. Zvlastni obtize nezpusobuje, ale chci se ujistit, ze se nejedna o nic vaznejsiho. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

S velkou pravděpodobností se jedná o herpes genitalis. Původcem je herpes simlex virus 2.typu. Jedná se o sexuálně přenosné onemocnění. V léčbě se užívají antivirotika. Doporučila bych vám návštěvu urologa, který vám nasadí adekvátní léčbu. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x