Opar na pocatku tehotenstvi

Dobry den, muze pls poskodit plod opar na pocatku tehotenstvi? Pokousime se planovane o miminko a mam na rtu opar.dekuju

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Ivo, tento problém by neměl představovat žádné riziko. Navíc, než se podaří otěhotnět (min. 2 týdny pokud už teď máte ovulaci), bude opar zahojený.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
 
 
Ženská ejakulace
Články: Ženská ejakulace
Ženskou ejakulaci neboli...
Jak navzdory eresce uvařit snadno a rychle?
Články: Jak navzdory eresce uvařit snadno a rychle?
Potíže s vařením při...
Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Články: Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Chirurgická léčba pupeční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Klíště může přežít i v pračce
Články: Klíště může přežít i v pračce
Než se vydáte na procházku...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Kuřáci zažívají při rakovině plic větší bolesti než nekuřáci
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: