Opar na víčku

Dobrý den ,chtěla bych se informovat,udělal se mi opar na víčku a jsem ve 23 tt těhotenství,jestli to nemůže mít vliv na plod?Mažu to zinkovou mastí,protože jsem se doslechla ,že zovirax se může použivat jen ve vyjímečnych připadech.Děkuji Lenka

Odpověď odborníka:

Dítě ohrožené není, preparáty s obsahem acykloviru (Zovirax) se skutečně v těhotenství nesmí používat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Boule Chtěl bych se zeptat mám vzadu na hlavě něco jako bouli je to bolestivé na...
  • Holter Již jste mi odpovídala, ale ne konkrétně.Zeptám se tedy ještě jednou...
  • Popraskana predkozka na penisu Mam popraskanou predkozku a nejde mi...
  • Oteklý ret Obracím se na vás s prosbou o radu udělal se mi na rtu koutek ze...
  • Chlamydia pneumoniae Mám dotaz ohledně téhle potvory.Již delší dobu jsem...
  • Vyrážka kolem očí Kolem očí na kůži se mi dělají červené půpínky, které se...
 
Naposledy čtené: