Opar na víčku

Dobrý den ,chtěla bych se informovat,udělal se mi opar na víčku a jsem ve 23 tt těhotenství,jestli to nemůže mít vliv na plod?Mažu to zinkovou mastí,protože jsem se doslechla ,že zovirax se může použivat jen ve vyjímečnych připadech.Děkuji Lenka

Odpověď odborníka:

Dítě ohrožené není, preparáty s obsahem acykloviru (Zovirax) se skutečně v těhotenství nesmí používat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: