Opar v těhotenství.

Dobrý den,prosím o radu.Konečně se mi podařilo otěhotnět,jsem ve 4 týdnu.Ale udělal se mi opar na rtu a 2 dny to potírala Herpesinem,než jsem zjistila,že není vhodný.Občas na ně trpím,ale teď mám obavu o mimi,zda jsem ještě nemohla víc ublížit,když jsem to mazala Herpesinem.Jak moc může opar na začátku těhu plodu ublížit,děkuji za odpověď,Michaela.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Michaelo! Opar na rtu miminu neublíží, virus zůstává jen v oblasti rtu, stejně tak použití Herpesinu mimi nemůže ohrozit. Pamatujte také, že na těhotenství do 12tt není vhodné spoléhat, do té doby dochází ještě často k potratu.

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: