Opatovna infekcia

dobry den p. doktorka, ja by som sa chcel spytat na vasu radu..som uz asi po 4 tyzdnoch znova u mojej koznej..pretoze sa mi objavili na penise nove vyrazky, takze asi som opatovne dostal svrab, ale svrbenie som nemaval, len obcas...dostal som znovu Infectoscan a este raz sa ponatieral.(dufam ze uz dostatocne..som sa osprchoval a poutieral so sucha a potom rozotrel masticku ako to len bolo mozne..tak dufam ze som sa natrel spravne). Chcem sa Vás spytat na názor, že ci mozem o tyzden vycestovat do prahy za prácou ? mal by som byt ubytovaný na koleji v samostatnej izbe..moja kozna mi povedala ze preco nie...ale mam obavy ze aby som to znovu nedostal..:( uz som z toho psychicky zniceny....chcel by som pocut Vás postoj :)

Odpověď odborníka:

Infikovat svrabem se můžete teoreticky znovu kdekoliv, i v luxusním hotelu, infekce může být v dekách a matracích, které se samozřejmě nijak nedezinfikují. Ale samozřejmě riziko není tak vysoké, takže pravděpodobnost, že byste se už poněkolikáté nakazil je malá.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: