Operace a následné zjištění těhotenství

Dobrý den, prodělala jsem operaci pupeční kýly a 5 dní na to jsem zjistila dle těhot. testu, že jsem těhotná. Má operace, resp. léky užité při anestezii vliv na vývoj dítěte nebo se narodí bez následků? Mám již 2 zdravé děti a toto těhotenství nebylo až tak plánované, ale dítě bychom si nechali.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neobávejte se poškození plodu vlivem operace či anestezie.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čeká vás ozařování karcinomu prostaty? Poradíme, na co se připravit
Žaludek
Články: Žaludek
Žaludek je vakovitý orgán...
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Články: Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“
Oteklý bolestivý kloub...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: