Operace achilovy šlachy.

  • Dotaz od: Petra Havlová
  • Publikováno: 26.9.2008
  • uLékaře.cz

Dle výsledků MR mi bylo diagnostikováno natržení achilovy šlachy na úponu patní kosti (cca 9mm x 3 cm). Bylo mi sděleno, že oparace v tomto místě není možná a že achilovka už nikdy nesroste. Skutečně neexistuje možnost operace v tomto místě, pokud by se mi zcela přetrhla?

Odpověď odborníka:

Jestliže se šlacha odtrhne od kosti, je to skutečně problém. Při roztržení v průběhu šlachy se dají oba volné konce k sobě opět přišít, ale kost se šít nedá.

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: