Operace ano či ne

Vážená paní doktorko, přikládám zprávu od své lékařky a moc Vás prosím o vyjádření, zda je operace opravdu tak nutná. V podstatě žádné příznaky nemám. Při mag.rezonanci krční páteře bylo zjištěno, že je štítná žláza zvětšená. Živím se hlasem a mám strach z poškození hlasivek. Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je mi moc líto, ale žádná zpráva připojená není. Zkuste to prosím znovu. Hezký den.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: