Operace apendixu - nutnost lázní?

Dobrý den, je mi 17 let a před měsícem mi byl operován apendix. Při operaci mi navíc zjistili endometriosu (2x2cm) v douglasu (pro léčbu mi byla nasazena silná antikoncepce - gravistat, kterou mám brát bez vynechání půl roku). Moje gynekoložka i dětská doktorka mi doporučují lázně kvůli možným srůstům a problémy s otěhotněním. Našla jsem ale také článek, že srůsty vznikají do 5ti dnů po operaci a pak už lázně nepomohou. Chci se tedy zeptat na Váš názor, nakolik je nutné/vhodné podstoupit lázeňskou léčbu, případně zda je nějaká prevence nebo možnost "kontroly" vzniku srůstů (sporty, doplňky stravy, ultrazvuk, ..) Moc děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Ve vašem věku a po této operaci jsou lázně více než vhodné příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: