Operace gliomu

Dobrý den. Mám po operaci nizkostupňového gliomu v pravém spánkovém laloku,který vyvolával záchvaty. Nyní jsem přišla do přechodu a opět se začaly u mne vyskytovat záchvaty.Ikdyž jsem léky kompenzována. Mám tam v operačním poli cystu naplněnou likvorem a prý je to neoperovatelné. Trošku mne vykolejily ty záchvaty už jsem s nimi nepočítala v takové míře. Co s tím dělat. Děkuji za zodpovězení dotazu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je kontrolní MRI, PET/CT FLT (nebo MET) v pořádku tak se nic neděje.

MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.
MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika FN a LF UP Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: