Operace horních víček

Dobrý den, ačkoli je mi teprve 29 let, mám velice povadlou kůži na horních víčcích, Kde mám - dle mého názoru - výrazné nadbytky kůže. Jelikož moje matka má ve svých 55 letech kůži přes víčka takřka převislou, domnívám se, že i u mne se situace bude nadále zhoršovat. Chtěla bych se proto podrobit operaci horních víček a zajímá mě, jestli efekt operace bude trvalý nebo budu v budoucnu muset, např.za pár let, podstoupit nějakou další. Tedy - pokud se i přes provedený zákrok začne kůže opět povadat. Také mě zajímá, zda má tato operace nějaká zdrav. rizika. Velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

1) Efekt nikdy není úplně trvalý, záleží na pružnosti vaší kůže. ve vašem případě asi bude nutné ( ale třeba až za 20 let) zákrok zopakovat. 2) Rizika této operace nejsou velká, protože se provádí jen v místním znecitlivění. nejnepříjemnější fáze je hojení (spaní na zádech, zákaz pláče, velké modřiny ev. otok v obličeji..).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: