Operace karpalniho tunelu

Dobryden,mam dotaz ohledne problemu meho pritele.... Priteli je 31 let.23.prosince mu byla provedena dekomprese do karp.kanalu -l.dx.Dle opisu z lekar.zpravy-...prostup pro malik,revize vetvicky pro palec,uvolnena ztlustela palm aponeurosa,prsty s brnenim,ale motorika plna. V soucasne dobe se stav zhorsuje,brnenni je pry jeste horsi nez pred zakrokem.Mezitim probehlo vys.EMG,ktere dopadlo stejne jako pred operaci a doporuceno Magnesium a Calcium s vit.C plus RHB.Je prosim nejake mozne reseni,vysetrni,konzultace nebo je v tom to pripade reoperace stastne reseni?Bohuzel,pritel pracuje jako monter suchych staveb,mame rodinu,tak nas jeho "ruce" zivy,proto mam velke obavy,aby se to jeste nezhorsovalo do nejakych kreci apod.V noci trpi buzenim stran parestesie.Musim se priznat,jsem zdravotni sestricka,ale pracuji na inter.odd. a o teto Dg.vim,jen okrajove. Dekuji predem za odpoved.Lenka K.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, někdy se po operaci karpálního tunelu znovu obtíže objeví. Doporučoval bych proto znovu vyšetření na neurologii, popř. ortopedii, kde navrhnou další léčebný postup. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: