Operace kloubů

reaguji na vaší odpověď. K lékaři jsem chodila rok a dával mě jen prášky.Nakonec mě chtěl poslat do Vysokého nad Jizerou, kde bych se musela postupně podrobovat operaci kloubů,ale to jsem nechtěla.Moje přítelkyně žijící ve Švýcarsku má stejné problémy a tam jí ambulantně postupně odstraňili nárůstky na kloubech.Neexistuje nějaká podobná klinika i v Praze?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, jakou diagnózu u Vás lékař přesně stanovil, ale ambulantní odstranění kloubních deformit u nás běžné není, většinou je nutný krátký pobyt v nemocnici. Operace kloubů na ruce není obvykle příliš zatěžující (záleží ale na tom, v ajkém stavu Vaše klouby jsou). V případě, že Vám lékař operaci doporučil, je lepší se jí podrobit co dříve. O většině změn totiž platí, že čím méně jsou rozvinuté v době operace, tím příznivější výsledky lze očekávat.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: