Operace kolene

DOBRÝ DEN. V KVĚTNU JSEM BYLA NA OPERACI PRAVÉHO KOLENE. DIAGNOZA LÉZE VNITŘÍHO A ZEVNĚJŠÍHO MENISKUSU, CHONDROPATIE 3 STUP.SYNOVIALITIS. 6 MĚSÍCŮ JSEM BYLA V PN., PAK JSEM NASTOUPILA DO PRÁCE A PO DESETI DNECH MNE ZAČALO BOLET KOLENO A JIŽ 2KRÁT MI VYBÍRALI VODU. OBLAST KOLENE STÁLE BOLÍ A JE OTEKLÁ. KOLENO JSE MI ZDÁ NESTABILNÍ, TRÁPÍ MNE TAKÉ KULHÁNÍ A STUHLOST. PROSÍM O VAŠÍ RADU.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Marto! Po operaci kolene s poškozenými mensiky a chondropatií můžete pociťovat různé obtíže, jako omezení hybnosti a nestabilitu v koleni. Je-li to však ještě v rámci normy anebo se trápíte příliš může konstatovat pouze ortoped po podrobném vyšetření. Ten Vám také poradí, jak se máte chovat, zdali byste mohla / měla užívat nějaké léky apod. Pokud se nedomluvíte se svým ošetřujícím ortopedem, zkuste jiného.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: