Operace krční páteře

Dobrý den chtěla jsem se zeptat za je nutná operace při tomto nálezu z MR:CB sy I.dx.rad.c6.Stenosa foraminaC3/4 vlevo a méně i C4/5 vlevo,objemný pravostranný paramediální výhřez ploténky C5/6 (přednozadně cca6mm)s impresí na pravou polovinu durálního vaku a míchy a těžkou kompresí míšních kořenů C6 dx.preforaminálně a intraforaminálně.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nález na magetické rezonanci je poměrně výrazný. Je možné, že bude indikován k operaci, ale indikace operace musí vycházet i z klinického nálezu a subjektivních obtíží. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: