Operace krčních mandlí

Dobrý den mám dotaz rozhoduji se jít na operaci krčních mandlí mám problém stím že mám piercing v jazyku myslíte že kdybych si dala plastový tak by šla operace provést i bez vyjmutí jazyk rychle zarůstá a opravdu o tuto ozdobu nechci přijít děkuji za odpověd.:)

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, obávám se,že s piercingem se budete muset na nějakou dobu rozloučit. Operace se děje v celkové narkoze a pochybuji,že by anesteziolog riskoval,že se při operaci ozdoba uvolní a zapadne do dýchacích cest. Pokud máte piercing více než rok,utvoří se v jazyku tunýlek stejně jako v kůži,takže by ozdoba měla jít protáhnout zpátky. Přeji Vám,aby všechno dopadlo k Vaší spokojenosti.

MUDr. Ludmila Marie Lahodová
MUDr. Ludmila Marie Lahodová

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: Soukromá ORL ordinace, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: