Operace křečových žil

Chtela bych se zeptat jestli je vhodne jit po porodu na operaci vyndani zil? Mam je hodne spatne a doktorka rikala,ze to je vhodne podstoupit. Jen nevim jak budu kojit resp. jak dlouho se v nemocnici zdrzim po operaci. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Jiřino,
dnes při operaci křečových žil je rekonvalescence velmi krátká, v nemocnici si pacienti poleží pár dní, na některých pracovištích dělají tyto zákroky dokonce ambulantně. Děťátku bude potřeba odstříkat mléko, event. na krátký čas převést na umělou stravu, popřípadě vyčkejte s operací (ale nevím, jak moc jsou vaše žíly "špatné").
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Měření nitroočního tlaku
Články: Měření nitroočního tlaku
Měření nitroočního tlaku je...
Nervy
Články: Nervy
Nervová soustava slouží k...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: