Operace křečových žil a těhotenství

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala ohledně křečových žil a těhotenství. Mám již 8 letého syna, cca. 2 roky po porodu se mi objevily křečové žíly, které jsou nyní silně viditelně v podkolenní jamce a na lýtku. Operaci jsem odkládala, protože jsem plánovala další těhotenství. Nyní bych z kosmetických důvodů ráda operaci žil podstoupila, ale poté se opět pokusila o další těhotenství. Můžete mi říct, jak dlouho trvá rekonvalescence a jestli je možné ihned po takovém zákroku organizmus zatížit případným těhotenstívm? Děkuji za odpověď. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rekonvalescence trvá z řádech dnů. Co se opětovného zatížení týče, doporučoval bych spíše počkat až po těhotenství, přece jenom zátež na nohy je v těhotenství extrémní. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: