Operace kýly

Dobrý den.Byl jsem u lékaře s bolestmi břicha.S podežřením na pupeční kýlu jsem byl odeslán na chirurgii.Tam mě pan doktor vyšetřil.Potvrdil pupeční kýlu s nálezem na špičku nehtu.Tzn. že kýla je opravdu asi malá a možná vůbec nezpůsobuje moje potíže.Byl jsem totiž na gastroskopii a tam mi byl objeven zánět dvanáctníku.Byl mi brány i vzorky a bohužel se potvrdila přítomnost heliobactera.Dotázů mám víc.Je nutné operovat tuto kýlu?popř. bude operace jednodušší když je kýla tak malinkatá?A za druhé.Musím se nějak obávat toho heliobactera?Nebo se tob přeléčí antibiotiky a bude pokoj?Jaká je doba léčby?Díky za odpověd a předem se omlouvám že jsem položil více dotazů najednou.Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kýla by se podle mého soudu nemusela ted operovat, sledujte ji a pokud by způsobobala bolesti a problémy, je dobré ji nechat odstranit. Podrobte se léčbě helikobakter a uvidíte, většina problémů zmizí, nelze ale předívat, jak tomu bude u vás.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: