Operace kýly

Jsem po operaci třiselné kýly na prave straně a jsem 2 dny po operaci a byl jsem propusten po prvnim dnu do domaciho leceni, mám problemy pri chuzi i vstát z postele jelikoz je bolest v prave straně nesnesitelná, bolest je typu pálení až řezání, chci se zeptat jestli je to normalni po operaci a nebo to muze neco znamenat. predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dva dny je tak krátká doba, že rána je ještě čerstvá, přítomnost bolestí je normální. Na bolest by měl fungovat Paralen či Ibalgin, mělo by být normální zažívání, pokud by byla bolest extrémní a měl byste zácpu, zvracení, v místě zarudnutí je potřeba k lékaři. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: