Operace kýly?

Dobrý den. Byla mi zjištěna malá pupeční kýla 1x1 cm. Praktický lékař mě poslal k chirurgovi, který mi řekl, že jediná možnost je operace. Když jsem se ptala jestli je operace nutná a zda by alespoň nešla odložit na červen, bylo mi sděleno, že určitě ne a že každy chirurg by mi řekl to samé. A když i přes moje protesty začal hledat volné termíny na březen, to už jsem nevydržela a z ordinace zbaběle utekla. Kvůli studiu se mi operace opravdu teď nehodí. Navíc nemám žádné problémy nebo bolesti. Proto se obracím na Vás, i když jen virtuálně, zda máte stejný názor? Opravdu je operace nevyhnutelná a nejde zhruba o ty čtyři měsíce odložit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lindo. Vzhledem k Vašemu bydlišti Vám nabízím osobní konzultaci. Je to i z toh důvodu, pokud kýlu nezhodnotím klinicky, nelze se k tomu virtuálně jakkoliv vyjádřit. Máte pravdu, pokud není kýla veliká a se známkami uskřinutí, není spěch nutný, ačkoliv operace je jediné možné řešení. Můžete se zastavit kteroukoliv středu od 12-14 anebo pátek od 10-12 hodin v mé poradně v Nemocnici Na Františku. Stačí se dopředu telefonicky objednat na 222 801 343. Nechte na sebe u sestry mobilní kontakt a informaci, že jsme domluveni před poradnu ulekare.cz. Hezký den.

MUDr. Tomáš Šebek
MUDr. Tomáš Šebek

Specializace: Chirurgie zaměřená na laparoskopické operace
Pracoviště: Chirurgické oddělení Nemocnice Na Františku

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
pupecni kyla | Od: Sara | 21.10.2014 18:51
Dobry den
moje obdobi doktorka mi pri vstupni prohlidce
zjistila pupecni kylu. Rikala ze to neni nutno resit.
Ale pak na netu ctu ze je lepsi to podchytit hned
nez pozdeji az budou komplikace.
Mam male dite a proto nechci riskovat, ze jednou
rupne.... Myslite ze je nutne to okamzite resit
operaci ... na koho se mam obratit dekuji
reagovat
pupecni kyla | Od: Sara | 21.10.2014 18:40
Dobry den
moje obdobi doktorka mi pri vstupni prohlidce
zjistila pupecni kylu. Rikala ze to neni nutno resit.
Ale pak na netu ctu ze je lepsi to podchytit hned
nez pozdeji az budou komplikace.
Mam male dite a proto nechci riskovat, ze jednou
rupne.... Myslite ze je nutne to okamzite resit
operaci ... na koho se mam obratit dekuji
reagovat
re:pupecni kyla | Od: uLekare.cz | 22.10.2014 09:46
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: