Operace ledvinových kamenů

Dobrý den,v říjnu na tenise mě bodlo v koleně.Pro trvající bolest jsem byl u lékaře a ten mi 9.11. aplikoval obstřik diprophos + M i.a. s tím,že látka působí šest týdnů.1.12. nastupuji na PEK a chtěl bych se zeptat,jestli bych měl při nástupu tento obstřik nahlásit nebo jestli může dokonce operaci ohrozit. Děkuji,Petr

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemyslím si, že je to důležitá informace vzhledem k výkonu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: