Operace leukoplakie v močovém měchýři

Dobrý den, před sedmi týdny jsem byla na operaci odstranění leukoplakie v močovém měchýři (nevím, jak se zákrok přesně jmenoval, ale jednalo se prý o několika-sekundovou záležitost) v celkové narkóze. Zároveň mi také rozříznutím rozšířili močovou trubici. Můj urolog říkal, že se alespoň 8 týdnů nesmím nachladit a dostat zánět, jinak by byla operace zbytečná. Už je to víc, než 7 týdnů a před týdnem mě začal bolet močový měchýř s tím, že mě zničeho nic chytne čůrání a hned musím utíkat na záchod, přitom ze mě skoro nic nevyjde a u konce to bolí. Dokonce bych možná řekla, že mám problém s celkovým vyprázdněním měchýře, protože na to kolik toho někdy vypiju se mi zdá, že toho ze mě vyjde málo. Nevím, jestli je to normální tak dlouho po operaci, nebo bych si měla zajít k doktorovi pro antibiotika? Pravidelně beru brusinky a když mi bolesti začali, brala jsem Urinal Akut a Algifen na bolest, nic ale nepomáhá. Moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může to být následek po operaci i důsledek močové infekce. Bez vyšetření moči se neobejdete

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: