Operace nesestouplého varlátka

Dobry den, synovi bude příští měsíc rok a půl od narození se léčí s ledvinami a je stale na zajišťovacích antibiotikach. V listopadu mu chtějí chirurgicky stahnout levé varlatko-hrozí mu ňaké riziko a je možné že mě nechtějí na dětské chirurgii ve fakultní nemocnici HK přijmout s ním- je přece poměrně dost maly aby tam byl sam. děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rizika jsou stejná jako u každého jiného operačního výkonu a i tento se provádí v celkové anestezii. Anestezie je však krátká a výkon poměrně nekomplikovaný, v naší nemocnici pouštíme děti domů většíme do 24 hodin. Pokud byste chtěla být s chlapcem hospitalizovaná a ve FNHK by to nebylo možné, můžete se zkusit obrátit na jinou nemocnici.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x