Operace nosních mandlí

Dobrý den,ráda bych se zeptala zda li je normální že druhý den po operaci nosních mandlí 4-leté dcery se znova objevila hustá rýma.operace proběhla bez pomplikací a po 24ti jsme byli propuštěni do domácího léčení.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Hanko! Nepochybně se jedná o reakci na operaci. Počkal bych, až tato "rýma" přejde, pak teprve bych hodnotil úspěšnost zákroku.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x