Operace plosky

Dobry den pane doktore mam dotaz 23 zaří jsem podstoupila operaci plosky ,8 řijna jdu na stehy ,ještě nyní mam pocit ledovych prstů přesto že jsou horké,když je noha vodorovně v klidu je to dobré jak ji dam dolů pořad ještě pocit palení, píchaní a pnutí . mam našlapovat na patu ale ze spodu to dost tahne.používam francouzské berle hole.zajima me jestli je toto normální a jak dlouho asi bude trvat než se na nohu postavím? děkuji za odpověd přeji hezky den

Odpověď odborníka:

Neuvedla jste typ operace ani diagnozu v propouštěcí zprávě. Předpokládám, že se jednalo o operaci po příčně plochou nohu. Tyto potíže jsou potíže, které se doprovodně po dobu asi 6 ti týdnů objevují. Vhodné bude absolvování rehabilitačního léčení, vířivka po zhojení rány, mobilizační terapie plosky nohy, cviční pro rozsah hybnosti, fyzikální terapie. Jinak se jistě poradíte se svým operatérem.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nedostatek pohybu ohrožuje srdce!
Články: Nedostatek pohybu ohrožuje srdce!
Podle lékařů neustálé...
Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část druhá
Články: Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část druhá
U popálenin druhého stupně...
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Skryté nebezpečí bylinné kosmetiky, mastí a čajů
Články: Skryté nebezpečí bylinné kosmetiky, mastí a čajů
Kromě klasické medicíny...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x