Operace plotýnky

Dobrý den jsem obědnaná na opereci plotýnky do Bna Bohunic 23,3 podle nálezu na CT hernie disci lumbalis L5/S1 1.sin. Jen nevím zda to vydržím mám velké bolesti levé končetiny hlavně ráno a celé dopoledne-vybrala jsem kapačky a ted mám prášky od bolesti Tralgit,ten si dávám 4krát denne a moc nepomáhá,Chtěla jsem se zeptat zda je to normální že to tak bolí a zda nejsou nějaké jiné léky na bolest které by mě pomohly nebo ráno mam v celé noze křeč až do paty snad to vydržím. Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Operaci určitě dobře zvládnete. Operace probíhá zcela bezbolestně a výsledky jsou dobré. Důležitá je i pooperační rehabilitace, která je v Bohunicích rovněž prováděna velmi dobře. Medikaci při bolestech dle doporučení lékaře. Možno kombinacei Paralen a Tramal t.j. na příklad Zaldiar dle návodu. Lék v kombinaci je účinnější

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x