Operace pravého zápěstí.

Dobrý den pane doktore.Chci se vás zeptat na můj problém.Jsem již asi 5 let po obustrané operaci obou zápěstí/artrodéza L a P zápěstí/,se spevněním titanovými destičkami.V posledním roce ,ale došlo k výraznému zhoršení na obou zápěstích, a tak mě můj pan doktor /ortoped/navrhl provést operaci:cituji Pankarpální dézu na PHK,extrakce kovů konec citace..Zajímá mě zda se tato operace běžně provádí,a jaké jsou stouto operací výsledky,zda mě tato operace pomůže od poměrně velkých bolestí.Děkuji Vám za odpověd.

Odpověď odborníka:

Současná artrodeza zápstí zřejmě neplní svou uloženou funkci a je třeba kvůli bolestem provést upřesnění. Operačních postupů na zpevnění kloubů je velký počet. Výsledky jsou z velké části velmi úspěšné.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: