Operace při zvýšených protilátkách na hepatitidu b

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné podstoupit chirurgický zákrok, pokod byla zjištěna zvýšená hladina protilátek na hepatitidu B (Anti-HBc total 12,10) Mám potrhané vazy v koleni a nevím, zda mohu žádat o chirurgickou léčbu. Velice děkuji, na shledanou.

Odpověď odborníka:

Pokud jsou zvýšené protilátky tak to lze neměl by být zvýšený antigen, tedy nesmí být aktivní hepatitida, protilátky jsou zvýšení i po očkování

MUDr. Tomáš Mašek
MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: