Operace prostaty

Dobrý den,prosím Vás ráda bych se zeptala.Otec nyní 69 let chodil na preventivní prohlídky 10let,jelikož na rakovinu prostaty zemřel jeho otec.Loni v prosinci PSA 7 zjištěný nádor,prý opouzdřený.Operace provedena 9.3.Nyní zkouška prvního PSA po operaci má 3,40.Je to vůbec možné?Jaký bude další způsob léčby?Nádor prý byl agresivnější,ale doktor tvrdil,že byl odstraněný.Moc děkuji za odpověd.S pozdravem Kaucká

Odpověď odborníka:

V případě zbytkového PSA po provedené operaci, bude nutná doplňující onkologická léčba. Její rozsah a způsob určí onkotým, který posuzuje každý případ zvlášť.

MUDr. Jiří Zima
MUDr. Jiří Zima

Specializace: Urologie
Pracoviště: Androregena spol. s.r.o. v poliklinice Parník, Praha 9 - Černý Most a NNF, Chirurgické odd., Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: