Operace ramene

Mám po operaci ramene otevřená biopsie s resekcí mediální části hlavice a synovektomie s nálezem intraartikulární pigmentovaná vilonodulární synovialitida. Mám šílené bolesti a to i v klidu. Absolvovala jsem radiační synovectomii Yttriem, bez efektu,beru náplasti proti bolesti Transtec 35, který mi zabírá pouze v klidu a můžu spát v noci, jinak pohyblivost je nulová. Každý pokus o pohyb je doprovázen strašnou bolestí. Toto trvá už rok a půl. Mám nějakou naději,že bych někdy byla bez bolesti?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, každou bolest lze ošetřit tak, abyste měla alespoň snesitelné obtíže. Ve Vašem případě bylo, co se týče péče o rameno jako takové, vyčerpáno mnoho možností, ale ještě jsou rezervy v léčbě bolesti. Doporučuji navštívit ambulanci pro léčbu bolesti (jsou ve větších nemocnicích) a stran ramene je možné konzultovat další ošetření na specializované klinice pro chirurgii ruky (Brno, Vysoké nad Jizerou).

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: