Operace retroperitoneum při odstranění objemného primárního germinálního tumoru

Dobrý den při odstranění tumoru mi byly současně odstraněny lymfatické uzliny. Tumor prý zarůstal do celé tkáně musel být radikálně vystříhán společně s tkání. Mám bolesti zad, které prý souvisí s nervy které byly prý též odstraněny a pak dorostly a prý některý mohl zarůst jinak než měl. Po operaci jsem už asi 8 let. Bolesti jsou stále a prý se s tím nedá nic moc dělat. Nemoc je v remisi. Můžete mi říct Váš názor jestli bolest někdy pomine děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti v zádech mohou souviset s Vaší operací, ale mohou mít i jinou příčinu (například postavení páteře, stažení svalů v okolí páteře). Pokud tyto příčiny byly vyloučeny a byla potvrzena souvislost s provedenou operací, tak bych doporučoval konzultaci v ambulanci bolesti, která bude jistě ve fakultní nemocnici

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x