Operace šedého zakalu a alkohol

Dobrý den, mám tchána alkoholika a je po operaci šedeho zakalu na obou očích. Musí si kapat kapky do očí a tvrdí nám že pít alkohol může normálně jak byl zvyklý. poje dost hodně.neřekl nám jaké kapky si má kapat a tvddí že alkohol nemá žádny vliv.děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pan tchán by se měl na alkoholismus léčit, protože jeho organismus trpí jako celek, nejen jeho oči. Bohužel léčení nelze nařídit, je to zcela v kompetenci postižené /závislé/ osoby. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zčervenání kůže po alkoholu nemusí znamenat alergickou reakci
Co je to Helicobacter pylori?
Články: Co je to Helicobacter pylori?
Od roku 1983, kdy Warren a...
Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Články: Osteoporóza jako důsledek těhotenství?
Tělo ženy chrání své kosti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: