Operace skoliosy

Dobry den,potřeboval bych poradit.Ma dcera je po operaci skoliozy,zakrok byl proveden na hrudni pateři .Operace dopadla velmi dobře.Problem nastal za 21dnu,při vytahovani intradermalniho stehu obvodni lekařkou.Lekařka si ustřihla napřed jeden uzlík a nasledně i ten druhy za ktery to měla tahat, nitě se jí schovaly pod kůži a v dceři zůstalo cele šití asi v délce 30 cm.Na chirurgii řekli, že s tím nic nebudou dělat,že to nemají za co tahat a že to v ní zaroste.Prosím o radu, má jít za 3 měsice na kontrolu a ortoped na klinice řekl, že se to možná vytáhne i potom,mně se to zdá strašně dlouho, aby už nebylo pozdě a všechno zarosteno,děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jiří, doporučuji Vám vyhledat v rámci tzv. second opinion jiné chirurgické pracoviště a domluvit se na dalším postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: