Operace slepého střeva - lázně

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 16 let a 8. ledna 2015 jsem měla laparoskopickou operaci slepého střeva. Operace proběhla v pořádku a po 3 dnech mě propustili z nemocnice domu. Bez komplikací, podle slov doktora. Nyní mi však moje obvodní doktorka doporučila navštívit lázně, ale skrz studium by to bylo asi až 15.června. Chtěla bych se tedy zeptat zda to není zbytečné tam jet když by to bylo vlastně po půl roce od operace nebo ne. A popřípadně jaký vliv by to mohlo mít na to zda budu moci mít děti v dospělosti a jestli kvůli tomu nemůžou vzniknout nějaké komplikace. Děkuji za odpověď Lenka.

Odpověď odborníka:

Není obvyklé po operaci přívěsku slepého střeva jezdit do lázní. Jiná situace by byla pokud by se jednalo o vleklé gynekologické onemocnění, zánět děložních přívěsků nebo i jiná možná gynekologická onemocnění zvláště při operaci zjištěna. Poraďte se svým gynekologem.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x