Operace srůstů

Dobrý den,měla bych takový dotaz.Půjdu na operaci břicha a chtěla bych se zeptat jestli je potřebná nějaká opatření když mám zámečky na dolních zubech nebo jestli to tomu nevadí.Předem děkuji za odpověd Nikola 16 let

Odpověď odborníka:

Dobrý den, fixní rovnátka nepředstavují žádný problém ani pro anesteziologa ani pro chirurga

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: