Operace stitne zlazy

Dobrý den. Mému otci cca před rokem vyoperovali celou štítnou žlázu (nevím přesně důvod) uzle nebo boule a odeslali na histologii, kde bylo vše v pořádku. Bere letrox, jenže pořád kašle a říká, že má pocit jakoby mu v krku něco vadilo. Ten kašel je někdy opravdu hrozný a hlavně když se rozčíli. Byl v Praze na kontrole a dle lékařů to má v pořádku,jenze mě to v pořádku nepřijde. Otec se léčí na hypertenzi, má bechtěrevovu chorobu. Je mu 56 let. Prosím Vás o radu jak mu ulevit od toho dráždění v krku, kam s tím popřípadě jít? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Milá Janko. Suchý dráždivý kašel je typický pro některé léky ,které se podávají u hypertenze. Dotažte se lékaře,který o Vašeho tátu pečuje. Je,samozřejmě,možné nakouknout do nežádocích účinků,uvedených v přibalovém letáku. Bude li tam uveden kašel, stačí vysadit a počkat,až kašel přejde. Můžete se ozvat,jak to dopadlo na mou adresu mens-sana@seznam.cz Děkuji Vám za důvěru a Vašemu tátovi přeji brzké uzdravení. Mávám Vám z Moravy Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: