Operace štítné žlázy

Dobrý den, prosím o radu zda podstoupit operaci štítné žlázy nebo ne. Moje lékřka trvá na operaci. výsledky: Ultrazvuk štítnice - oba laloky přiměřené echogenty,homogenní struktury vlevo bez patol. ložisek, vpravo prakticky celý lalok vyplněn isoechogenním, hladce konturovaným uzlem, dle CPa hypervasularizovaný a hypoechogenním lemem. V okolí neprokazuje patol. mízních uzlin. PL spíše bez ben. vzhledu. S AB TPO 23,0, S Thyreoglobulin více než 1000ug. cytol vyš. ŠŽ - v nátěru skupinky thyreocytů s výraznými atyiemie, polymorfie jader, velká nepravidelná jadérka.. diff dz nález při autoimunní thyreoiditidě, ale nález susp, ....... Prosím o radu děkuji

Odpověď odborníka:

Podle tohoto vyšetření není zcela jisté, zda nejde i o některá nebezpečná onemocnění / v pravém laloku), takže rozhodně operaci doporučuji.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: