Operace štítné žlázy

Dobrý den,před čtyřmi lety jsem byla na operaci štítné žlázy protože se mi v ní utvořili uzly.Celou mi ji vyoperovali a když jsem byla asi před půl rokem na kontrole tak zjistili že se mi tam zase utvořil nějaký útvar ale moje lékařka se rozhodla že to nebude řešit protože jsem od června přehlášená k druhému lékaři kvůli věku takže to bude řešit on ale chtěla jsem vědět jestli mi hrozí další operace nebo se nemusím bát a pokuď ano jestli bude nutná okamžitá nebo ne.Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lucie, na základě informací, které mám k dispozici, si netroufám říci ani ano ani ne. Záleží samozřejmě na tom, o jaký útvar jde, jak je velký, z čeho vyrůstá, jak rychle roste, případně jaká bude cytologie. Takže na tuto otázku vám nejlépe odpoví ten, kdo vás cíleně vyšetří, tedy váš endokrinolog. hezký večer a držím palce

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: