Operace stitne zlazy

dobry den, mam 5 dni po totalnim odstraneni stitne zlazy. ode dneska mam nasazen letrox 100 rano. ale v nemocnici mi rekli, ze by se mely leky nasadit az po histologii. tak mam obavu zda to neni predcasne nasadit leky. odbery mi krň vapniku zatim nedelali. dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, taktika nasazování hormonální substituce až po získání výsledků histologie je už nějakou dobu opuštěná, jelikož máme k dispozici účinnější metody léčby, pokud by histologie nedopadla dobře. Tudíž bych Vám i já doporučila normálně užívat doporučený Letrox, aby se u Vás nerozvinuly příznaky snížené funkce štítné žlázy, které mohou být značně nepříjemné. Hezký den.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: