Operace zlučníku

Dobrý den, mám cca 5 let drobné žlučníkové kameny.Problémy jsem neměla až nyní před 14 dny jsem měla kruté bolesti v důlku mezi prsy,které šli do zad a ruky,měla jsem pocit na zvracení.Vzala jsem algiven čípek nepomohl za 25 min obvod.lék.algifen i.m. nepomohl a poslala mě do nem.v Táboře/byla jsem na chatě/ tam mě dali algifen i.v. a za 10 min mě nic nebolelo a poslali mě domu.žádné vyšetření mi nedělali. Dnes gastroskopie je v pořádku krev málo erytrocytů a železa.chirurg chce operovat endoskopista řekl pokud nemám problémy a nebyla to kolika tak operace není dobrá.Jsem alergik na pyly,potraviny PNC,Cutasept.Porod velmi těžký /před 7 lety/byla jsem ohrozena na životě poporodní obrna lícního nervu/nyní o.k./,a netvořili se mi bílé krvinky prý následkem celkového vyčerpání/8 měs.po porodu/.Po tom všem mám jít na operaci žlučníku? Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodující pro indikaci k operaci je, zda by případné komplikace nebyly horší než současný stav. Musí se totiž zvážit všechna pro i proti. Doporučoval bych proto znovu konzultaci s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x