Operacia adenomu hypofizy

VAZENY PAN DOKTOR O MESIAC MA CAKA OPERACIA HYPOFIZY MAM VYSOKY PROLAKTIN VELKU NADVAHU A NEMENSTRUUJEM .CHCELA BY SOM SA VAS OPYTAT ZE CI PO ZAKROKU BUDEM MOCT SCHUDNUT ZE CI SA MI VRATI SPET MENSTRUACNY CIKLUS A ZE CI BUDEM MOCT OTEHOTNIET DAKUJEM ZA ODPOVED.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, jaký druh operace budete absolvovat ???, ale pokud budete po operaci chodit na endokrinologii na kontroly a lékař vše pohlídá, měla by se vaše situace po čase stabilizovat a pod kontrolou lékařů z endokrinologie a gynekolodge byste mohla být těhotná (menstuační cyklus se vrátí, protože vysoký prolaktin jej blokuje) a také potom můžete zkusit hubnout /nejlépe s pomocí výživového a pohybového poradce, ne žádné drastické diety nebo léky na hubnutí, to je nebezpečné pro všechny, nejen pro vás/. Jak je důležitá správná tělesná hmotnost pro otěhotnění se dočtete zde: http://www.zenska-neplodnost.cz/novinky/planujete-miminko-hlidejte-si-vahu-a-nekurte-702 . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x