Operece tep

Po operaci Tep mám nyní operovanou nohu o 3cm delší,dalo se tomu předcházet ?Mám od dětství skoliozu páteře o nyní muže dojít k z horšení .Dá se to řešit jinak než podpatěnkou ?kterou dělají 2cm ?Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Záleží na délce od provedeného výkonu. Určité snížení délky je možno předpokládat. Jedíné schůdné řešení opravdu řešení podpatěnkou.
Jinak domluva se svým oertopedem podle lokálního a rtg nálezu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: