Opětovná fimoza??

Zdravím,ve cca 20 letech jsem podstoupil částečnou obřízku kvůli fimoze,teď v 44 letech se mi asi vrátila,při klidovém stavu jde přez žalud předkožka přetáhnout,při stopoření už těžce a vždy popraská,vrátit ji lze jen pomocí prstů.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, konzervativní léčba v takových případech selhává a bývá nutná úplná obřízka

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: