Opetovna ucinnost ha

Dobrý večer pane doktore, Mám dva dotazy: A.pouzivam Ha Evra a po týdnu bez náplasti (4.tyden) jsem zapomněla nalepit naplast tudiz jsem byla bez náplasti 14dni v kuse (4.tyden+ vynechání noveho) jak dlouho po nalepeni nové náplasti po chybě se musím chránit ještě doplnkove? B. Existují spermicidni kondomy? Nevíte konkrétní znacku?nikde jsem je nenasla. Děkuji moc za pomoc, V ucte, Eliska

Odpověď odborníka:

Když přišla menses a začala jste používat nové náplasti tak jste v tomto cyklu již chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tenisový loket
Články: Tenisový loket
Počet lidí sužovaných...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Diabetická neuropatie
Články: Diabetická neuropatie
Cukrovkou trpí v České...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina plic (2. díl)
Články: Rakovina plic (2. díl)
V časných stadiích je...
Na bolesti hlavy platí změna jídelníčku i homeopatika
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: